Articles de blog de Brendan Papathanasopoulos

Tout le monde (grand public)

lfGEsF.png

A nyugdíjas kor nem azt jelenti, miszerint vég a világnak és meg kell hogy abbahagyni valamennyi aktivitást, amely a individuális növekedéssel valamint a folyamatos bevételszerzéssel kapcsolatos. Ellenkezőleg, ez a időszak valójában egy inkább újszerű esély, mikor nagyobb lehetőség juthat megismerni azokat az igényeket, a ezekhez kapcsolódó adottságokat, amivel lehet friss karrierbe is lehet elkezdeni, korhatártól függetlenül! Manapság több visszavonult érzi oly módon, hogy szintén aktív módon kívánna részt venni bizonyos tevékenységekben, akár teljes- vagy munkaidő-csökkentett munkákról. Ez a helyzet számos szempontból hasznos: az visszavonultak számára mert ily módon továbbra is hasznosnak gondolják magukat valamint abszolút finanszírozási biztonságos környezetben tartózkodhatnak, az társadalom nekik pedig fontos a szakmai ismeret valamint rátermettség, amivel a nyugdíjasok biztosan rendelkeznek. A Jooble munkakereső oldal több opciót nyújt néhányuknak, amelyek már munkakeresőként lezárták karrierjüket, de kívánnak valamilyen tevékenységet az hétköznapokra. Az ország összes szegletén, akár a metropoliszban, akár a vidéki területeken van lehetőség találni állást idősek reszére - az álláshirdető weboldalon néhány az betöltetlen pozíció Békéscsaba vidékén továbbá, amit érdemes felkeresni.

Az modern technikai fejlődés és az internet éveiben sok lehetőség található rendelkezésre: a online tevékenykedés és a távmunka például megengedi, miszerint a p

nziónba lépett személyek is a háztartásból dolgozzanak, alkalmazkodva tervezve idejüket valamint kihasználva a elektronikus berendezések biztosította előnyöket. Ezenfelül se felejtsünk el el erről szintén, egyre többféle vállalkozás is beismeri a idősek munkavállalók hasznát, ezért kifejezetten fejlesztői projekteket és lehetőségeket biztosít a számukra.

AÖF İngilizce-2  Dönem Sonu Çıkmış Soru Çözümü  [2019 Final-4]   www.akademiaof.com

A következőkben a szövegben elosztjuk az legjobb gyakorlatokat valamint tippeket azzal, mi módon található foglalkozást az visszavonultak, hogy kamatoztathatják meglévő ismereteiket, valamint milyen módon regisztrálhatnak különböző álláslehetőségekre az digitális álláskeresési weboldalakon. 

Álláskeresés visszavonultként - mi módon, hogy kezdjünk ehhez?

Idősként kétségtelenül fontos felülvizsgálni a már munkatapasztalatokat, szaktudást, mivel néhány az olyan készség megtanulható az hosszú pályafutás alatt, amit az jelenkori munkapiacon mostanában nem túlságosan közismert, de nagyon hasznos, csak kissé feledésbe esett. A kontextusban lehet szó különféle szervezői, vezetési vagy társalgási készségről, de a problémamegoldó képesség is olyan jellemvonás, amit nagyra díjaznak a nagyobb szervezetek szintén.

Digitális munkavállalási választékok: az digitális világban rengeteg lehetőség található visszavonultak

reszére is, akik hajlandóak az virtuális világban való álláskeresésre és jártasságra. Ajánlott felkeresni az Jooble munkavállalási platformot, mely hazai és országon kívüli állásokat is ajánl az vállalóknak, így visszavonultként akár különböző területek is meglátogathatók munkavégzés kedvéért, még biztosított szállással is! 

Nyugdíjasból is válhat ragyogó szabadúszó - az szabadúszók digitális munkában munkálkodnak, a bolygó bármely szegletéből, az bolygó akármelyik nemzetében letelepedett szervezetnél. E célból általában szükséges az egy kezdő szintű angoltudás, https://hu.jooble.org/ de a belföldi vállalatok szintén folyamatosan készségesebbek akár az nyugdíjasok, akár a távmunka felé, ezáltal belföldön is tanácsos állást keresni! Ez az ilyen típusú foglalkozások alkalmazkodó napi rutint valamint lakáson belüli dolgozást rendelkezésre bocsátanak kivitelezhetővé, ami rendkívül kényelmes (de lehet szintén, miszerint az “betanulási időszakban” célszerűbb valamilyen magyarországi vállalatot kiválasztani, ahol a munkahelyét meglátogathatjuk alkalmanként a komfortosabb és kevésbé bonyolult tanulás kedvéért).

Visszavonultaknak kedvező állások: legyen hihetetlenül tűnik, bár nem is, tényleg vannak olyan cégek, melyek belátták és felismerik a több évtizedes tapasztalattal tulajdonos dolgozók hasznát, hiszen a évek során összegyűlt tudást soha nem törli a évek, még inkább, még értékesebbé változtatja őket! Egyes szervezetek speciális terveket, tanfolyamokat biztosítanak azok számára, akik kívánnak továbbtanulni valamint továbbiakban munkát végezni, legyen az online, esetleg hagyományos módon. Nem muszáj félni amitől sem, ha esetleg az digitális berendezések tere jelenleg egy kicsit félelmetes, tekintettel arra, hogy ezek a projekteknek az szándéka, hogy valaki az egyéni sebességében elsajátítsa az számítógép és a web használatának trükkjeit! 

Kapcsolati háló kihasználása, a meglévő “felhasználása”:

az előző állások által létrehozott kötött kitűnő kapcsolatok közvetítésével több lehetőséghez is van lehetőség jutni. Az ismerősök, ismerősök és előző munkatársak sokszor tájékozódnak új állásokról valamint tudnivalókról, melyeket például az interneten nehezebb volna elérni, hiszen esetleg semmiképpen sem publikálták őket híresebb álláskereső oldalakon. Azok a idősek, akik tényleg új munkát kívánnának, rend

zeresen őrizzék a kapcsolódást ezekkel kapcsolatokkal, még megoszthatnak velük olyan információkat, amelyek alapvetőek foglalkozáskereséskor (pl. oktatási programok elvégzése, digitális képességek bővítése, és így tovább).

Kedves visszavonultak, bátran fogjanak mozdulatokat a álláskeresés irányába, kutassanak, é

étségeljék ki az a weben elérhető opciókat! A Jooble munkakereső weboldal tisztelettel várja a időskori munkavállalókat az felhasználóbarát webhelyen, amit kihagyhatatlanul könnyű kezelni. 

A visszavonulá

si időszak korszaka remek esély az személyes fejlődés és a önvalósítás szándékával. Értékeljék a dolgozó álláskeresést és az gazdag életmódot, amit a korszak kínálhat!

VpxEo5.png